Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.06 secunde)
47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a examinat cererea formulata de presedintele Romaniei privind solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala dintre guvern, reprezentat de primul-ministru, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte.
Una este aceea a fostului ministru al Apararii Teodor Atanasiu, care va candida pentru obtinerea unui nou mandat de deputat, si cea de-a doua este a fostului premier Victor Ciorbea.
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
In comunicatul Guvernului se arata ca primul-ministru nu intentioneaza sa intre intr-o disputa electorala cu presedintele Romaniei, "fiind evident interesul acestuia din urma de a se implica in campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, folosind in acest sens orice pretext pentru a provoca noi conflicte", dar ca doreste sa prezinte o serie de precizari.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Victor Ponta Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru desemnarea lui Victor Ponta, copresedinte al USL si actual sef al Executivului, drept candidat la functia de prim-ministru.
,,Eu cand vorbeam de un anumit tip de solidaritate, de decizii pe care sa le luam cu totii nu ma refeream doar la presedinte, indiferent daca acum este domnul Basescu, in 2014 va fi altcineva si prim ministru acum sunt eu, sigur va veni altcineva dupa mine.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Cu toate acestea, pixul ramane in mana primului-ministru. ... Daca la numirile pe Justitie, premierul Ponta, in calitate de ministru interimar, a spus ca nu are nevoie de consultarea partenerilor din USL, in privinta masurilor economice, liberalii au cerut sa le fie ascultat punctul de vedere.
Potrivit minutei incheiate in urma sedintei Curtii Constitutionale din 16 februarie, modificarile aduse art.103 alin.(1) si (3) din Constitutie, precum si completarea art.103 din Constitutie cu trei noi alineate, referitoare la modalitatea de desemnare de catre Presedintele Romaniei a candidatului la functia de prim-ministru, au fost declarate neconstitutionale.
Este singura organizatie de tineret, nu doar din Romania, si din multe alte tari, care pana acum a dat un prim-ministru, multi ministri, presedinti de Consilii Judetene, parlamentari, europarlamentari.
D-na ministru a facut o prezentare succinta a prioritatilor ministerului pe care il conduce, dezbaterea axandu-se pe dialogul cu senatorii PSD. ... Prezent la dezbatere, fostul ministru de finante, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a tinut sa faca cateva sugestii privind imbunatatirea activitatii ministeriale.
Lauda lui Tutuianu dupa demisie Fostul ministru al Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a precizat, pe pagina sa de Facebook, ca pleaca de la minister cu fruntea sus si cu sentimentul muncii indeplinite, prezentand un bilant al mandatului de doua luni in fruntea MApN.
Situatia agriculturii in acest moment, precum si evolutia acesteia dupa integrarea in Uniunea Europeana naste un schimb de replici intre fostul si actualul ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu si Gheorghe Flutur.
De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000. ... La data de 16 decembrie 1999 a devenit Prim-ministru al Romaniei, dar dupa numai un an, coalitia aflata atunci la putere a pierdut alegerile (in noiembrie 2000).
'Pitorescul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, n-a avut nevoie de prea mult timp pentru a ocupa agenda publica.L-au ajutat la aceasta brusca revenire in prim-plan si discutiile despre buget - in care a fost impins in fata si de Boc, si de Basescu, spre a scoate din focul crizei de bani doar castanele datorate clientelei politice, institutiilor si serviciilor acoperite de glorie in campania electorala.
Parerea analistilor este ca fostul pesedist Valeriu Steriu este o rezerva valoroasa pentru postul de ministru al Agriculturii. Valeriu Steriu (45 ani) a recunoscut, intr-o emisiune TV, ca a fost nemultumit de faptul ca nu a fost numit ministru al Agriculturii in guvernarea PD-L-PSD din 2009.
Senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas (foto) a adresat o interpelare Primului-ministru, Emil Boc, cu urmatorul subiect:
Si eu, ma rog, si Zsolt Nagy, dar nu-mi pasa mie de celalalt ministru, cat de mine. ... Ca nu te sperie presiunea asta care se face pe tine si ca vei continua sa faci curatenie in minister cat timp vei fi ministru.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Cine este principalul favorit la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara Fostul ministru al Finantelor Daniel Daianu este aproape de a fi numit in pozitia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), propunere politica acceptata si de Banca Nationala a Romaniei, au declarat pentru Mediafax mai multe surse oficiale.
google-analytics.com